skip to Main Content

Te huur: vouwwagen

Wilt u wel graag kamperen, maar hebt u niet de beschikking over een caravan of vouwwagen? Dan kunt u bij ons een compleet ingerichte vouwwagen huren!

De vouwwagen is voorzien van twee vaste tweepersoons bedden (opgemaakt bij aankomst!!), een verhoogde vlonder in de zeer ruime voortent en een complete inventaris voor 4 personen. U hoeft alleen maar uw eigen kleding en handdoeken mee te nemen! Indien gewenst kan tevens een handdoeken en/of keukenpakket worden bijgehuurd.

Op onze camping kunt u zoals alle andere gasten gebruik maken van de faciliteiten. Voor de kinderen hebben we een leuke speeltuin en voor de wat grotere kinderen een klimbos. 

Prijzen 2021
Alle prijzen zijn inclusief max. 4 personen. Bij meer personen kan een bijzettent worden geplaatst, hiervoor gelden de reguliere campingtarieven. Douche, elektra, Wi-Fi zijn inbegrepen, de toeristenbelasting wordt apart berekend (voor 2021 € 1,10 p.p.p.n.)

Per nacht € 45,00

Per weekend € 125,00
(vrijdag 15.00u-maandag 10.00u)

Per midweek € 175,00
(maandag 15.00u-vrijdag 10.00u)

Per week € 250,00
(vrijdag 15.00u-vrijdag 10.00u)

U kunt hieronder een reserveringsaanvraag doen. Geef in de box details/bijzonderheden aan dat u de vouwwagen wilt reserveren. Op dit moment is het nog niet mogelijk om de beschikbaarheid weer te geven op de kalender, hier zijn we mee bezig. U krijgt in principe dezelfde dag een reactie van ons!

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

X