Sportcentrum Emsland is al ruim 35 jaar een begrip in Ommen en omgeving. Het begon allemaal met judolessen op de zolder van het woonhuis door Hendrik Jan Ningbers. Al snel bleek deze ruimte te klein en moest uitgeweken worden naar een grotere ruimte. Een van de schuren werd omgebouwd tot fitness- en sportruimte.
Inmiddels heeft Frank het stokje van zijn vader overgenomen, samen met zijn vriendin Renée.

In de loop der jaren is steeds geïnvesteerd in het creëren van een prettige ruimte om te trainen. In 2017 is er een nieuwe judomat in gebruik genomen.

Ook de te beoefenen sporten zijn in de loop der jaren uitgebreid. Op dit moment kun jebij ons kiezen uit de volgende sporten:

Bij Sportcentrum Emsland kun je sport beoefenen op recreatieve basis. Het gaat erom dat sporten leuk is. Desgewenst kan er natuurlijk aan wedstrijden deelgenomen worden. Maar ook hierbij geldt dat het leuk moet zijn en dat de deelnemers plezier hebben in wat ze doen. Sportcentrum Emsland is aangesloten bij de JBN (Judo Bond Nederland) en de SBN (Sambo Bond Nederland).

Het sportcentrum is gelegen aan een bos, waar men lekker kan hardlopen of gewoon wandelen. Kijk rustig rond op deze site en misschien tot snel op ons sportcentrum. Op onze site vindt u alle informatie over de sporten die wij aanbieden. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vriendelijke groet,

Namens het team van Sportcentrum Emsland
Frank Ningbers en Renée ter Morsche