De lessen

Naast judo, sambo en jiu-jitsu worden er ook kickbokslessen gegeven. Er zijn verschillende groepen, zo zijn er de KickBoks4Kids en de reguliere kickbokslessen. Alle lessen worden gegeven door Remco van Milligen en hij wordt bij de KickBoks4Kids lessen geassisteerd door Inge. De nadruk ligt altijd op conditie, kracht, techniek en sparren. Belangrijk in de lessen is dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan trainen op een recreatieve manier. Wedstrijdgericht trainen is natuurlijk ook mogelijk. De reguliere lessen zijn geschikt voor zowel dames als heren vanaf 15 jaar. Er wordt getraind op maandag vanaf 20.00 uur en woensdag vanaf 19.30 uur.

Mocht je geïnteresseerd zijn in kickboksen, dan is er de mogelijkheid om eerst te kijken of het wat voor je is. Tijdens deze proeflessen is het prettig wanneer je geschikte kleding aantrekt, dat wil zeggen een korte broek en een t-shirt. Scheenbeschermers en bokshandschoenen hebben wij voor de eerste paar keer te leen. Na verloop van tijd dien je eigen equipment aan te schaffen. Deze bestaat uit bokshandschoenen, scheenbeschermers, tok en een bitje. Informatie hierover is te verkrijgen bij Remco.

Trainer

Remco van Milligen
Remco van Milligen

De lessen worden gegeven door Remco van Milligen, gepassioneerd kickbokser met veel wedstrijdervaring. De lessen zijn geschikt voor jongeren vanaf ongeveer 15 jaar en volwassenen.