Sportcentrum Emsland beschikt over een fitnessruimte waar u van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur welkom bent. Geen ingewikkelde abonnementen of pasjes, u kunt gewoon binnenlopen, u omkleden en starten met uw training. U hebt de beschikking over diverse apparatuur, zoals cardio-toestellen (loopband, crosstrainer, fietsen, roeimachine), toestellen voor krachttraining en diverse halters en gewichten. Uniek hierbij is de locatie van het Sportcentrum. Wilt u namelijk voor of na een training nog even lekker hardlopen, dan hoeft dit niet op de loopband. Nee, trek lekker het bos in! Vanuit de sportschool bent u direct in het bos, wat wilt u nog meer?

Bent u niet bekend met fitness en zou u graag begeleiding wensen bij de eerste trainingen? Het is mogelijk om een persoonlijk trainingsplan op te laten stellen. Er kan met verschillende doelen getraind worden, bijvoorbeeld:

  • Gericht op algehele conditieverbetering;
  • Gericht op vetverbranding en afslanken;
  • Gericht op groei (hypertrofie) of versterking van spiermassa (bodybuilding).

Daarnaast kunt u een uitleg krijgen over het correcte gebruik van de toestellen. Voor deze service hoeft vanzelfsprekend niet extra betaald te worden.