[vcex_heading text=”EmslandFit Senioren” tag=”h1″ responsive_text=”true” style=”bottom-border-w-color” font_family=”Hind” font_size=”60″ color=”#524294″ inner_bottom_border_color=”#524294″]

Natuurlijk sporten in uw eigen tempo

EmslandFit Senioren staat voor een trainingsaanpak welke speciaal is afgestemd op de doelgroep van 60 en ouder. Hierbij staat het werken aan uzelf, met name op het gebied van het verbeteren van uw conditie en fysieke weerbaarheid, centraal. Dit doen we in groepsverband waardoor de voordelen van zowel het individueel als het in team sporten worden gecombineerd. De setting is ongedwongen maar het boeken van resultaten vereist natuurlijk wel enige inzet. Wij helpen daarbij, ieder naar zijn of haar eigen behoefte. Ieder op maat!

Emsland is uniek in vele opzichten

Het sportcentrum ligt in een rustige omgeving en heeft alle faciliteiten die bijdragen aan sportief succes en plezier. De training bestaat uit een combinatie van oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van al deze faciliteiten. Zo is de training nooit hetzelfde en benutten we de natuurlijke elementen die onze locatie typeren: bos, ruimte en rust. Bij slecht weer vervolgen we de les in de sportschool. Trainen en succes bereiken vergt motivatie en motivatie vergt enthousiasme en geduld. Juist deze facetten kenmerken de trainingen en coaching bij Emsland.

Het EmslandFit Senioren programma wordt gegeven onder begeleiding van Remco van Milligen. Een vertrouwd gezicht bij Emsland als trainer en coach bij diverse groepen.

“…Net zoals in de andere groepen wil ik plezier en sportiviteit combineren met het beste uit u zelf halen. Aan het einde van de training een goed gevoel meenemen is ons doel, het grootste gedeelte daarvan heeft u in eigen hand. Samen halen we dit eruit…” (Remco van Milligen).

EmslandFit Senioren

EmslandFit Senioren
EmslandFit Senioren
  • Bootcamp Senioren (joggen met diverse oefeningen)
  • Balansoefeningen
  • Zelfverdediging / Veilig Senioren
  • (Kick)bokstechnieken en /-combinaties
  • Valbreken Senioren (het opstaan na vallen wordt belangrijker bij 60+)
  • Na afloop napraten met koffie en thee

Sportcentrum Emsland

Ons sportcentrum ligt in het buurtschap Varsen en is reeds decennia bekend vanwege de gastvrijheid en het laagdrempelige karakter. In 1980 begon het allemaal met het geven van judotrainingen en in de loop der jaren is het uitgegroeid tot een sportschool met zelfs internationale faam. Diverse sporten op diverse niveaus met professionele begeleiding kenmerken het huidige karakter van de sportschool. Hierbij staan gastvrijheid en laagdrempeligheid altijd hoog in het vaandel.