Bootcamp

Vanaf maandag 18 mei 2020 zijn we gestart met bootcamp. Hester Wermink versterkt daarbij ons Emsland team. Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier voorop staat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een gecertificeerd trainer effectief te trainen, zodat je op je eigen persoonlijke niveau kan presteren. Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden, dan is bootcamp zeker geschikt. Bootcamp bestaat uit een afwisselend pakket aan oefeningen die je bij voorkeur buiten in de natuur uitvoert. Zo werk je aan je conditie, doe je oefeningen voor het vergroten van je mobiliteit en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij. Lekker buiten zijn, is gezond voor lichaam en geest en komt ten goede aan je creativiteit van je brein. Tevens pak je ook nog eens de nodige vitamine D mee. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt.

Ben je al lid van Emsland dan hoef je je alleen maar aan te melden. Nieuwe leden betalen €21,50 per maand of €75,00 voor een 10 strippenkaart.

Vooralsnog worden de lessen gegeven op maandag van 19.00 uur tot 20.00 uur. Mocht er meer animo zijn kunnen we altijd nog uitwijken naar de woensdag.

Natuurlijk kan je individueel meedoen, maar we merken dat het leuker is als je samen met een vriend(in) of familie mee komt doen. Samen worden we fitter!

Graag tot ziens!
Groet, Hester