Welkom bij Sportcentrum Emsland Ommen

Sportcentrum Emsland is al ruim 35 jaar een begrip in Ommen en omgeving. Het begon allemaal met judolessen op de zolder van het woonhuis. Al snel bleek deze ruimte te klein en moest uitgeweken worden naar een grotere ruimte. Een van de schuren werd omgebouwd tot fitness- en sportruimte. In de loop der jaren is steeds geïnvesteerd in het creëren van een prettige ruimte om te trainen. In 2017 is er een nieuwe judomat in gebruik genomen.

Ook de te beoefenen sporten zijn in de loop der jaren uitgebreid. Op dit moment kunt u bij ons kiezen uit de volgende sporten:

  • Judo
  • Sambo
  • Kickboksen
  • Jiu-Jitsu
  • Bootcamp
  • Fitness

Bij Sportcentrum Emsland kan men sport beoefenen op recreatieve basis. Het gaat erom dat sporten leuk is. Desgewenst kan er natuurlijk aan wedstrijden deelgenomen worden. Maar ook hiervoor geldt dat het leuk moet zijn en dat de deelnemers plezier hebben in wat ze doen. Sportcentrum Emsland is aangesloten bij de JBN (Judo Bond Nederland)en de SBN (Sambo Bond Nederland).

Het sportcentrum is gelegen aan een bos, waar men lekker kan hardlopen of gewoon wandelen. Kijk rustig rond op deze site en misschien tot snel op ons sportcentrum. Op onze site vindt u alle informatie over de sporten die wij aanbieden. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vriendelijke groet,

Namens het team van Sportcentrum Emsland

Frank Ningbers

Renée ter Morsche

Pest protocol (laatste update 19-11-2020)

Protocol Ongewenste Intimiteiten (laatste update 19-11-2020)

Voor de vertrouwenscontactpersoon wordt doorverwezen naar de JBN.

Bezoek onze facebook pagina!