skip to Main Content

Rots en Water

Regelmatig start er bij Sportcentrum Emsland een Rots & Water training. Dit is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar.

Wat is Rots en Water?

Rots en Water is een programma waarbij we veel doen en niet al te veel praten. Door het ondergaan van diverse oefenvormen ervaar je wat jouw sterke en minder sterke punten zijn en kijken we hoe we deze positief kunnen inzetten.

Het programma leert je in verschillende situaties op een goede manier voor jezelf op te komen. Je wordt weerbaarder. Weerbaar zijn werkt preventief. De kans is groot dat bijvoorbeeld pesten stopt als je goed reageert op een situatie. Weerbaar zijn wil niet zeggen dat je goed kunt vechten. Weerbaar zijn betekent juist dat je vervelende situaties probeert te voorkomen.

Door wie?

Deze trainingen worden gegeven door Saskia. In 2000 heeft zij haar diploma HBO-Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald en is jaren werkzaam binnen de jeugdhulpverlening. In 2013 heeft ze haar certificaat als Rots en Water trainer behaald en is hiermee bevoegd om met het volledige basis programma te werken. Tevens heeft Saskia een specialisatie cursus voor meisjes en vrouwen gedaan. Ze wordt tijdens de cursussen bijgestaan door Joyce.

Aanmelden en informatie:

Je kunt je telefonisch of via de mail aanmelden voor een rots-en-watertraining. Aan een training gaat een intakegesprek vooraf.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Ik sta je graag te woord. Tel: 06-29444220 of per e-mail: saskia@emsland-ommen.nl

 

X