Groepsaccommodatie

Direct aan het bos gelegen beschikken wij over een ruime groepsaccommodatie welke geschikt is voor diverse groepen vanaf 20 tot +- 80 personen. De accommodatie is zeer geschikt voor scholen, verenigingen en families.

De accommodatie beschikt over 11 slaapkamers, waarvan zich 7 op de benedenverdieping vinden en 4 op de bovenverdieping. Beneden vindt u ook de grote zaal, welke op te delen is in twee ruimtes. Hier bevinden zich twee zithoeken en voldoende stoelen en tafels voor het gezelschap. Een ruime keuken, voorzien van gasfornuis, oven, spoelstraat en grote koelkast staat ook ter beschikking.

Het sanitair is gescheiden voor dames en heren en er is tevens een invalidentoilet en douche. Op de bovenverdieping vindt u ook toiletten (geen douches).

Beneden zijn twee kleinere slaapkamers, welke geschikt zijn voor 2 en 3 personen. Hier staan eenpersoons bedden. De overige vijf slaapkamers op de benedenverdieping beschikken over stapelbedden.
Ook de vier kamers boven beschikken over stapelbedden.

De bedden zijn niet standaard opgemaakt. U dient zelf beddengoed mee te nemen, of kunt dit tegen betaling bij ons bijboeken.

Buiten vindt u een ruim terras met picknickbanken. Vanaf het terras komt u op de parkeerplaats en kunt u door naar het sportveld. Dit ruime veld is geschikt voor bijvoorbeeld voetbal, volleybal of andere spelen. Voetbaldoelen en een volleybalnet staan al op het veld! Wilt u een attractie huren? Dan kan deze hier ook geplaatst worden (stroompunt is aanwezig).

Aan de andere kant van de accommodatie vindt u ons eigen bos. Hier kunnen ook activiteiten georganiseerd worden. Van belang hierbij is dat men de natuur respecteert en geen schade toebrengt of rommel achterlaat.

In verband met de naastgelegen camping en de buren, is het niet toegestaan om activiteiten buiten te organiseren na 22u ’s avonds.

De prijzen zijn afhankelijk van de periode en het aantal personen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u het best even contact opnemen! info@emsland-ommen.nlĀ