Op de benedenverdieping zijn in totaal 7 slaapkamers aanwezig. De 5 slaapkamers op de gang beschikken over 6 stapelbedden per kamer en een wasgelegenheid. Iets afgezonderd van deze 5 kamers bevinden zich 2 slaapkamers (te bereiken vanuit de grote zaal). Hier vindt u per kamer 2 stapelbedden en wasgelegenheid. In totaal kunnen 68 personen beneden slapen. Indien gewenst is het mogelijk om per kamer 1 extra stapelbed te plaatsen.

De bovenverdieping is eind 2019 verbouwd. Waar deze eerst bestond uit een grote, in twee gedeelten te scheiden ruimte, is het nu omgetoverd tot 4 zeer ruime slaapkamers.  Tevens is op de bovenverdieping sanitair gerealiseerd (Toiletten en wasgelegenheid. Geen douches). Hiermee hopen wij onze gasten meer comfort te kunnen bieden, wanneer zij ook gebruik maken van de bovenverdieping. 

Per kamer zal in ieder geval ruimte zijn voor 10 personen. De totale capaciteit bedraagt 100-120 personen. Bij grotere groepen vragen wij u altijd contact op te nemen over de mogelijkheden.