De zaal biedt voldoende ruimte voor ruim 100 personen en kan op verschillende manieren worden ingericht. Bijvoorbeeld voor een feestje, vergadering of workshop. Groepen kunnen zelf de zaal inrichten zoals zij dat willen. Vele groepen zijn u al voor gegaan, van families tot fanfarekorpsen en van scholen tot sportverenigingen. De mogelijkheid bestaat om de zaal in twee delen op te splitsen middels een schuifwand, hierdoor kan de ruimte wat knusser worden gemaakt.

In de grote zaal beschikt u over tafels en stoelen, een zithoek en is er een mobiel podium te reserveren. Vanuit de zaal is aansluiting op de hal, gang, keuken en terras. De benedenverdieping is rolstoelvriendelijk.

Het plafond is eind 2018 geheel vernieuwd en voorzien van een geluidsabsorberend oppervlak en nieuwe LED verlichting. Hierdoor is het geluid in de zaal aanzienlijk verbeterd. 

Het hele gebouw is voorzien van een brandmeldinstallatie en tevens is een EHBO-koffer aanwezig. Er zijn kluisjes aanwezig, welke op aanvraag kunnen worden gebruikt.