skip to Main Content

Emsland Kamp

Ook dit jaar wordt het kamp weer gehouden op 27, 28 en 29 december. We hopen dat er veel kinderen van de Judo, Sambo, Kickboksen en Jiu-Jitsu weer aan willen haken om er een groot feest van te maken. Er kan gekozen worden voor wel of niet blijven slapen.

Vrijwilligers
Wij hopen dat de oudere jeugd weer bereid willen zijn om ons als organisatie te helpen met het zijn van (bege)leiding van de kinderen.

Verder zijn wij benieuwd of er ook ouders zijn die één of twee (of meer) activiteiten voor hun rekening willen nemen. Je kunt dan denken aan een speurtocht, bosspel, o.i.d. Op deze manier krijgen we een dynamisch kamp met hopelijk voor ons als organisatie ook leuke verassingen 😉

Uitnodiging
Als je op deze link klikt dan krijg je de uitnodiging. Vul de strook onderaan in en print hem uit. Geef het papier samen met het verschuldigde bedrag aan je leraar. Let op, doe dit vóór 20 november 2019!

Informatie
Voor alle deelnemers hebben we een informatiebrief gemaakt. Deze kan je hier vinden. Mocht je hierover vragen hebben, mail dan naar info@emsland-ommen-nl.

X