skip to Main Content

Emsland Kamp

Ook dit jaar willen wij toch graag het kamp houden op 27, 28 en 29 december. We hopen dat het door mag gaan en dat er, ondanks de Corona maatregelen, veel kinderen van de Judo, Sambo, Kickboksen en Jiu-Jitsu weer aan willen haken om er een groot feest van te maken. Er kan gekozen worden voor wel of niet blijven slapen. We zullen het kamp corona proof laten plaatsvinden.

Vrijwilligers
Wij hopen dat de oudere jeugd weer bereid willen zijn om ons als organisatie te helpen met het zijn van (bege)leiding van de kinderen.

Normaal vragen we ook de ouders om ons te helpen, maar dit jaar zullen we het helaas zonder de ouders moeten doen. Hopelijk volgend jaar wel weer!

Uitnodiging
Als je op deze link klikt dan krijg je de uitnodiging. Vul de strook onderaan in en print hem uit. Geef het papier samen met het verschuldigde bedrag aan je leraar. Let op, doe dit vóór 20 november 2020!

Informatie (komt later)
Voor alle deelnemers hebben we een informatiebrief gemaakt. Deze kan je hier vinden. Mocht je hierover vragen hebben, mail dan naar info@emsland-ommen-nl.

  Ik ga mee als:

  geboortedatum:

  Ik blijf: wel slapenniet slapen

  Akkoord met publicatie foto's e.d. op website, facebook, e.d.
  janee

  X