skip to Main Content

Emsland judoka’s actief in Dedemsvaart

Afgelopen zaterdag, 13 januari, hebben judoka’s van Sportcentrum Emsland deelgenomen aan het 39e Wintertoernooi en Winteropstaptoernooi in Dedemsvaart.

Op het door Judo Dedemsvaart georganiseerde toernooi kwamen zo’n 650 judoka’s de mat op waaronder ook 15 judoka’s van Emsland en zij gingen met een aantal prijzen naar huis.  Bij het opstaptoernooi was er een vierde plaats voor Jarne Boezelman. Derde plaatsen waren er voor Yara Noeverman, Janiek Scholten en Mike Joop. Zilver was er voor Silas Schonewille.

Bij het reguliere toernooi waren er derde plaatsen voor Ivar van Gaalen, Niek Lamberts en Iwan Lubbers. Lars Brinkhuis werd in zijn klasse kampioen.

Ook de andere leden van Emsland deden het allemaal erg goed, maar konden helaas geen prijs in ontvangst nemen. De volgende judoka’s eindigden niet op het podium: Dominique Oldenbeuving, Nanne Scholten, Bo Woortmeijer, Lindy Zandman, Kai Kappert en Mart Veurink. Coach Jarik Hallink, Michel Huetink en Niek Lamberts waren wel erg tevreden over de inzet van alle judoka’s!

X