skip to Main Content

Campingplaatsen

SVR-Camping Emsland is een kleine, gezellige camping met 25 kampeerplaatsen. De plaatsen zijn ruim opgezet en er is voldoende ruimte om de auto bij de caravan neer te zetten indien u dit wenst. Ook dan is nog ruimte om gezellig te zitten of te spelen. Alle plaatsen beschikken over elektra en vanaf de twee velden is het sanitair eenvoudig te bereiken. Een tappunt voor water ligt centraal. Er is een speelgelegenheid voor de kinderen en u staat met een paar passen in het bos!

Vanuit onze camping is er aansluiting op diverse wandel- en fietsroutes. In de zomermaanden wordt met regelmaat spontaan een BBQ georganiseerd, of kijkt men samen naar grote sportwedstrijden/evenementen.

Hierbij is een ieder vrij om hier aan deel te nemen. Mocht het slecht weer zijn, dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze recent opgeknapte kantine. Hier vindt u verschillende spellen, een leeshoek, televisie met DVD-speler en een grote stamtafel om gezellig met elkaar te zitten en te borrelen. Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk om tijdens uw vakantie gebruik te maken van onze fitnessruimte. Daarnaast wordt op onze sportschool les gegeven in judo, jiu-jitsu, kickboksen en sambo.

Ook bij deze lessen bent u van harte welkom om te kijken en eventueel een keer mee te doen. Meer info over de sportschool vindt u hier

X