SVR-Camping Emsland is een kleine, gezellige camping met 25 kampeerplaatsen. De plaatsen zijn ruim opgezet en er is voldoende ruimte om de auto bij de caravan neer te zetten indien u dit wenst. Ook dan is nog ruimte om gezellig te zitten of te spelen. Alle plaatsen beschikken over elektra en vanaf de twee velden is het sanitair eenvoudig te bereiken. Een tappunt voor water ligt centraal. Er is een speelgelegenheid voor de kinderen en u staat met een paar passen in het bos!

Er worden geen vaste aankomst of vertrektijden gehanteerd. U bent welkom op het moment dat het u uitkomt. Wanneer u van tevoren even laat weten hoe laat u er ongeveer bent, dan is er altijd iemand om u welkom te heten en in te schrijven.

Vanuit onze camping is er aansluiting op diverse wandel- en fietsroutes. In de zomermaanden wordt met regelmaat spontaan een BBQ georganiseerd, of kijkt men samen naar grote sportwedstrijden/evenementen.

Hierbij is een ieder vrij om hier aan deel te nemen. Mocht het slecht weer zijn, dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze recent opgeknapte kantine. Hier vindt u verschillende spellen, een leeshoek, televisie met DVD-speler en een grote stamtafel om gezellig met elkaar te zitten, een spelletje te doen of te borrelen. Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk om tijdens uw vakantie gebruik te maken van onze fitnessruimte. Daarnaast wordt op onze sportschool les gegeven in judo, jiu-jitsu, kickboksen en sambo.