Camping

Kamperen in een rustige omgeving, omringd door het bos en de dieren, dat klinkt fijn toch? SVR Camping Emsland is gelegen in het buitengebied van Ommen en is geschikt voor alle leeftijden. Wij bieden geen volledig animatieprogramma, maar wel een ruime plaats voor uw caravan, heel veel speelmogelijkheden in de natuur en een speeltuin voor de kinderen, schoon en verwarmd sanitair, gratis WiFi en de mogelijkheid om te sporten tijdens uw verblijf.

Op de gehele camping is gratis WiFi te gebruiken. Wij hebben een kantine waar u gebruik van kunt maken om te lezen, een spelletje te doen of met elkaar te zitten. Hier vindt u ook een boeken- en spelletjeskast.
Buiten is er een speeltuin met trampoline, schommels en klim- en duikelrekken. Daarnaast hebben we een heel fijn bos waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Kleine (en grote) avonturiers kunnen op zoek naar sporen, beestjes, planten en bloemen. Voor de durfals is er ook nog een klimbos! Dit alleen onder toezicht van een volwassene.

Houd je van dieren? Dan zit je bij ons ook goed! Wij hebben kippen, katten en pony’s. Als je het leuk vindt, mag je best eens helpen met het verzorgen!

Ook voor campers is onze camping geschikt. Bent u op doorreis en wilt u een of enkele nachten bij ons verblijven, dan kan dit natuurlijk gewoon. U kunt dan net als de andere gasten gebruik maken van alle faciliteiten. Er is een plaats voor het lozen van grijs water en u kunt makkelijk uw water bijvullen. Ook het chemisch toilet kunt u hier ledigen.

Prijzen

Caravan, camper of tent per 2 personen – € 22,00*
Caravan, camper of tent per 1 persoon – € 16,00*
Tent zonder stroom 1 of 2 personen – € 12,50
Elke persoon meer – € 6,00
Kleine tent extra – € 2,00
Bezoekers per persoon – € 1,00
Huisdieren – € 1,50
Toeristenbelasting Gemeente Ommen 2023 – € 1,10 pppn

*Stroom is inclusief. Echter wordt bij gebruik van een airconditioner in caravans/campers een toeslag gerekend van € 0,50 per nacht.

SVR leden krijgen 20% korting
NKC leden krijgen 10% korting

Hemelvaart 2024 is vol!